Café-Biljart De Kleine Burgemeester
CONDOLEANCE


Ook voor condoleances kunt u bij Café de Kleine Burgemeester terecht.

In een warme, ongedwongen sfeer kunt u een afscheid helemaal naar wens inrichten. Wij staan daarbij open voor al uw ideeën en wensen, en doen er alles aan om deze samen met u te realiseren.

Bij een verlies gebeurt het geregeld dat na afloop van een condoleance familie en vrienden iets gemist hebben. Soms staat een volgende familie al klaar. Dat geeft extra druk op het verkeerde moment.  Wij begrijpen dat u tijd en ruimte nodig heeft.

U kunt bij ons kiezen: koffie met iets lekkers, een drankje, een borrel, met of zonder hapjes, diverse buffetten en/of een uitgebreide ceremonie met sprekers/(live) muziek.

Café de Kleine Burgemeester heeft plaats voor maximaal 80 – 100 personen en beschikt over een terras, een geluidsinstallatie met microfoon en een beamer.

Wij werken samen met een vakkundige en flexibele cateraar.

Wij denken graag met u mee, geen vraag is ons teveel.  Mocht u vragen hebben, een afspraak willen maken of niet kunnen vinden wat u zocht, wacht dan niet langer en neem contact met ons op: Café de Kleine Burgemeester, Berto Mulder, telefoon 06-47111334.

HOME
ACTIVITEITEN
FOTO´S
FEESTJE ORGANISEREN
CONDOLEANCE
CONTACT